Portada > Actualitat > Notícies > Un patio común és la primera novel·la del paretà Raúl Hoces

Un patio común és la primera novel·la del paretà Raúl Hoces

08/02/2021

L’escriptor paretà publicarà la seva primera novel·la el pròxim mes de març

La novel·la Un patio común és la primera de l’escriptor paretà, Raúl Hoces. Està previst que el llibre es publiqui el pròxim mes de març de la mà de l’editorial Sloper i amb el pròleg del guionista de còmic, cinema i escriptor, Hernán Migoya.

En aquesta novel·la coral, amb acció en un barri obrer qualsevol d’una gran ciutat, Daniel, Marta, Olga i Tinka ens expliquen com sobreviuen als petits i grans drames de la vida quotidiana, com es relacionen entre ells i amb el món. En Dani és un antic expatriat que es veu obligat a tornar a casa per fer-se càrrec del negoci familiar. L’Olga volia ser actriu, però a estones es conforma a ser auxiliar de perruqueria. La Marta sempre va voler tenir una família i creu haver-ho aconseguit. I la Tinka és una adolescent amb una aparença normal. Els excèntrics Gabriel i Maru completen un quadre costumista, en una sort de realisme còmic.

En Raúl comentava a l’entrevista a la ràdio municipal, RAP107FM, que “no vaig voler definir quina ciutat era perquè volia que fos representatiu de qualsevol barri obrer. Així doncs, qualsevol que visqui en un barri de Badalona, Sevilla, Madrid o d’on sigui, es pugui sentir identificat tant amb els personatges com amb les situacions que viuen”. Podeu escoltar l’entrevista a través del següent enllaç.

El llibre es pot adquirir a La Farrés, a L’Illa de Mollet i a La Gralla de Granollers. A més, també el podeu trobar en línia al web de l’editorial, a Amazon o a altres portals literaris.

Arxivat a: Cultura
'Un patio común' de Raúl Hoces