Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets farà tasques de desinfecció i neteja de l’espai públic per prevenir contagis de la COVID-19

L’Ajuntament de Parets farà tasques de desinfecció i neteja de l’espai públic per prevenir contagis de la COVID-19

11/02/2021

Es preveu fer actuacions dos cops per setmana

La brigada municipal farà tasques de desinfecció i neteja a les places, parcs i entorns dels equipaments de Parets per prevenir la propagació de la COVID-19. La intervenció es farà demà al matí, de 6.45 a 14 h, amb un producte innocu per a les persones i respectuós amb el medi ambient. L’Ajuntament preveu que la desinfecció es faci dos cops per setmana. 

Els espais previstos on es duran a terme les tasques de desinfecció i neteja són les places del Doctor Trueta, de la Font de la Salut, del Gegant i del Mirador de Gallecs així com els parcs de Can Berenguer, del Sot d’en Barriques i de la Linera. Es farà especial incidència en els jocs infantils, el mobiliari urbà i les àrees exteriors dels equipaments municipals. També es contempla fer la desinfecció dels espais de contenidors.

Amb aquestes actuacions l’Ajuntament intensifica les mesures per garantir la màxima seguretat i higiene de l’espai públic en temps de pandèmia.

Arxivat a: Espai COVID-19, Via pública
Tasques de desinfecció i neteja a la plaça del Doctor Trueta