Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament reforçarà la neteja de carrers, places i parcs amb una màquina d'aigua a pressió

L'Ajuntament reforçarà la neteja de carrers, places i parcs amb una màquina d'aigua a pressió

19/02/2021

El govern vol augmentar els esforços de desinfecció de la via pública per prevenir contagis de la COVID-19

El Consistori preveu multiplicar els esforços en la neteja i desinfecció de la via pública amb la compra d'una màquina netejadora d'aigua a pressió. Amb aquesta mesura, l'Ajuntament vol que la ciutadania gaudeixi d'uns espais públics nets, però també pretén evitar la propagació de la pandèmia. Ara, s'estudia quina és la millor oferta i es treballa per incorporar una partida en els pressupostos per adquirir-ne una de nova.

En aquest sentit, l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha assistit a una prova d'una màquina netejadora d'aigua pressió aquest matí. Juzgado afirma que "una de les nostres prioritats és reforçar la neteja i desinfecció dels carrers, especialment en aquests temps de pandèmia. Per això estem provant nous sistemes que ens permetin millorar i avançar en aquesta línia". I ha afegit que "la prova d'aquest migdia ha estat satisfactòria perquè la màquina, 100% eco i molt silenciosa, permet la neteja tant del paviment com de les fulles i de la brossa que hi ha a la via pública".

Arxivat a: Via pública
L'alcalde Francesc Juzgado comprova el funcionament d’una màquina netejadora d’aigua a pressió