Portada > Actualitat > Notícies > El Pot Petit actuarà a Parets el diumenge 25 d’abril

El Pot Petit actuarà a Parets el diumenge 25 d’abril

23/02/2021

Hi haurà dues sessions, una a les 16 h i una altra les 18.30 h

El diumenge 25 d’abril El Pot Petit pujarà al Teatre Can Rajoler. El grup de música representarà l’espectacle El Pot Petit al teatre, un concert teatralitzat, dinàmic i participatiu per a tota la família. A l’actuació hi intervindran els personatges del grup: la Jana, en Pau i la Melmelada Band. Es faran dues sessions: una a les 16 h i una altra a les 18.30 h, de 75 minuts de durada cada una.

Les entrades ja poden adquirir-se al web espectacles.parets.cat. L’entrada general té un preu de 15 euros. Els menors de 18 anys i majors de 65 anys poden adquirir els tiquets per 12 euros i els titulars del Carnet Jove Parets, per 11 euros. L’entrada per als nadons de fins a 1 any asseguts a la falda dels pares és gratuïta.

Arxivat a: Cultura
El Pot Petit
Cartell de l'espectacle 'El Pot Petit al teatre'