Comando Señoras arriba al Teatre Can Rajoler

Dimarts, 2 de març de 2021 a les 00:00
L’obra dirigida per l’Alícia Reyero, 'Ritos de amor y guerra', està emmarcada en la programació d’activitats del Març de Dones

El divendres, 12 de març, a les 19 h, es representarà l’obra Ritos de amor y guerra, de Comando Señoras en el marc d’activitats de la 17a edició del Març de Dones.

Mentre ens segueixin matant, continuarà la guerra. Mentre ens segueixin violant, continuarà la guerra. Mentre els nostres cossos siguin monedes de canvi, les lleis ens demanin l’altra galta, ens neguin treballs per embarassos, els nostres cossos comptin més que la nostra vàlua… Continuarà la guerra. Serà una guerra creativa. Una guerra en moviment. Una guerra ballada. Una guerra cridada. Una guerra on ja no som víctimes, sinó heroïnes. Una guerra de resistència. La coneixem. L’hem transitat moltes vegades. Tota la vida. Ara ens toca reconstruir-la a la nostra manera. I quan tot això hagi canviat, quan puguem anar tranquil pel carrer, llavors sí, viurem per fi en pau.

Comando Señoras és un col·lectiu integrat per una vintena de dones d’entre els 20 i els 55 anys professionals de les arts escèniques, que han treballat sobre qüestions d’identitat en clau feminista a partir del taller impartit per la directora de l’obra, Alícia Reyero, Reconstruir la ficció.

L’espectacle, inclòs en el Carnet AMIC 2021, és gratuït i per assistir-hi cal reservar l’entrada a espectacles.parets.cat. Es respectaran les mesures de seguretat i higiene per la COVID-19.

Fitxa de l’espectacle

Direcció i dramatúrgia: Alícia Reyero.

Intèrprets: Lola Armadàs, Gisela Arnao, Laura Bernis, Gemma Charines, Ana Chinchilla, Rosa Devesa, Laia Falp, Adriana Feito, Aura Foguet, Montse Folgado, Joana Herance, Maribel Martín, Laura Martuscelli, Carina Pousa, Carla Ricart, Barbara Roig, Maria Roig, Núria Salvadó, Elena Sandell, Cristina Serrat, Nina Uyà i Cristina Vidal.

Durada: 60 minuts.

Informació cultural de Parets
Si voleu rebre la informació cultural de Parets per WhatsApp, podeu afegir als vostres contactes Parets Cultura amb el número 691 367 625. Heu d'enviar un WhatsApp amb la paraula ALTA i afegir el vostre nom i cognoms.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19