Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets signa un manifest de suport als treballadors i treballadores de Bosch per l’anunci del tancament de la planta de Lliçà d’Amunt

L’Ajuntament de Parets signa un manifest de suport als treballadors i treballadores de Bosch per l’anunci del tancament de la planta de Lliçà d’Amunt

04/03/2021

El Consistori demana a l’empresa un procés de negociació i reindustrialització de la planta per salvar els 336 llocs de treball directes i el centenar d’indirectes

El Consistori paretà ha signat un manifest de suport als empleats i empleades de Bosch. Dijous passat la direcció de l’empresa va comunicar al comitè dels treballadors i treballadores la decisió de tancar la planta de Lliçà d’Amunt. La clausura de la fàbrica afectaria 336 llocs de treball directes i un centenar d’indirectes. D’entre els afectats directes, hi ha una cinquantena de famílies paretanes.

L’Ajuntament de Parets demana a Bosch l’obertura d’un procés de negociació i reindustrialització i manifesta el compromís de donar suport als treballadors i treballadores per garantir els llocs de treball. L’Ajuntament urgeix la implicació de totes les administracions públiques i fa extensiva la petició de cercar una solució a les formacions polítiques del Parlament de Catalunya.

Diumenge passat, l’equip de govern de l’Ajuntament va reunir-se amb representants dels treballadors i treballadores de la planta per escoltar de primera mà la situació que viuen i plantejar alternatives al tancament.

En el document adjunt podeu llegir el manifest.

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
Diumenge passat, l'equip de govern va reunir-se amb representants dels treballadors i treballadores de Bosch
La reunió va fer-se a la Sala Basart Cooperativa

Arxius adjunts