Portada > Actualitat > Notícies > La Generalitat atorga ajuts per al pagament del lloguer per a majors de 65 anys en risc d’exclusió social

La Generalitat atorga ajuts per al pagament del lloguer per a majors de 65 anys en risc d’exclusió social

09/03/2021

El termini per a la sol·licitud dels ajuts finalitza el 30 d’abril

La Generalitat de Catalunya ha fet públiques les bases per optar als ajuts al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d'exclusió social.

La subvenció va dirigida a persones titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya que, a l'any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més.

Els requisits i la documentació necessària per optar a la subvenció es pot consultar a la pàgina de la Generalitat de Catalunya, o clicant el següent enllaç. El termini per poder sol·licitar els ajuts finalitza el 30 d'abril de 2021.

Per recollir les sol·licituds i per a informació en relació amb els ajuts cal adreçar-se a l'Oficina Local d'Habitatge, carrer Major, 1, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Les sol·licituds es poden presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana demanant cita prèvia al telèfon 93 573 88 88 o a la web https://www.parets.cat/cita-previa-oac.

Arxivat a: Benestar social, Gent Gran, Habitatge
Ajuts al pagament del lloguer