'No me juzgues' és el nou llibre del paretà Lluís Ferret

Dimecres, 10 de març de 2021 a les 00:00
La primera novel·la de l’autor paretà és un thriller que col·labora amb l’entitat Amics de la Gent Gran

El paretà Lluís Ferret ha publicat la novel·la No me juzgues. Es tracta del seu primer llibre, una novel·la negra, de misteri, en definitiva, del gènere thriller autoeditada amb l’editorial Letrame.

En Lluís comentava a l’entrevista a l’emissora de ràdio local RAP107 que el seu llibre “és de lectura àgil i entretinguda”. També, assegura que “la història podria acabar, però la gent em demana una segona part i ja la tinc al cap”.

La plàcida vida de l’Eva és amenaçada i s’ensorra, moment important per esbrinar els motius i prendre decisions. L’Eva pren les seves. Decisions que, tot i saber què les ha provocat, es poden compartir o no. És una història trepidant d’una dona en la seva lluita per no resignar-se. Quan els esdeveniments es desboquen, s’ha d’actuar amb un ritme frenètic i sense perdre el seny. El defineixen com un thriller que posa en joc els límits emocionals de la protagonista i la crua experiència que està decidida a acceptar sense lluitar.

Aquesta novel·la també té un vessant solidari, ja que recapta fons per l’entitat Amics de la Gent Gran que es dedica a combatre la soledat no desitjada i l’aïllament social al qual queden exposades moltes persones grans.

El llibre No me juzgues es podrà adquirir, de cara a la campanya de Sant Jordi, a la llibreria L’Elefant by Carlin i a l’Estació de Servei Palau a Parets i ja està disponible a altres llibreries com La Gralla de Granollers o a altres ciutats com a Mataró o a Barcelona, a més d’en línia a la Llar del Llibre o Amazon, entre altres.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19