Comença el període de preinscripcions a infantil, primària i secundària

Dijous, 11 de març de 2021 a les 00:00
Del 15 al 24 de març poden presentar-se les sol·licituds per als cursos d'infantil i primària i del 17 al 24 de març per als de secundària

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya regula el procés de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres educatius públics i concertats. Les sol·licituds per als cursos d'infantil i primària han de formalitzar-se entre el 15 i el 24 de març. Per als estudis de secundària, les sol·licituds poden registrar-se del 17 al 24 de març. El procés de preinscripció per al curs escolar 2021-2022 ha de fer-se de forma telemàtica al web preinscripcio.gencat.cat.

Educació infantil: del 15 al 24 de març

Les famílies amb infants que accedeixen per primera vegada a l'escolarització han de fer el procés de preinscripció. En el cas de les famílies amb infants que hagin cursat el 1r cicle d'educació infantil (0-3 anys) en un centre i desitgin continuar en el mateix centre per fer el segon cicle (3-6 anys), també cal que presentin la sol·licitud. De manera general, per a aquest any, són els nens i nenes que fan els 3 anys durant el 2021. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Educació primària: del 15 al 24 de març

Les famílies amb infants de 6 a 12 anys que vulguin canviar de centre educatiu per diversos motius: trasllat del domicili, mobilitat forçosa per qüestions laborals o bé per la voluntat de canviar de projecte educatiu. En aquests casos, hauran de seguir els mateixos passos de preinscripció que els infants que accedeixen per primera vegada a l'escolarització. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Educació secundària: del 17 al 24 de març

L'educació secundària es pot cursar al mateix centre educatiu on s'ha fet la primària, però en la majoria de casos cal fer un canvi de centre per continuar l'itinerari formatiu. Aleshores cal seguir el procés de preinscripció general, però amb alguns matisos propis. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Les dates previstes per presentar les sol·licituds de preinscripcions a batxillerat i als cicles formatius de grau mitjà són de l'11 al 17 de maig i pels cicles formatius, del 25 al 31 de maig. A les escoles bressol les preinscripcions s'efectuaran la primera quinzena de maig. 

Per a qualsevol consulta relacionada amb la preinscripció podeu contactar amb el Servei d'Educació de l'Ajuntament al telèfon 93 573 88 88. A l'espai Curs 2021-2022 del web també hi podeu trobar informació específica de cada centre educatiu de Parets.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19