La paretana Anna Moragriega guanya el Gaudí al millor curtmetratge

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 00:00
‘Ni oblit ni perdó’ ha guanyat el Premi Gaudí al millor curtmetratge en què l’Anna ha treballat com a directora de producció

L’Acadèmia del Cinema Català va premiar aquest diumenge, 21 de març, en la XIII edició dels Premis Gaudí, el curtmetratge ‘Ni oblit ni perdó’. Es tracta d’un dels projectes de final de grau de la paretana Anna Moragriega a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). L’Anna ha treballat en el film dirigit per Jordi Boquet com a directora de producció.

El curt, que es pot veure a la plataforma Filmin, també s’ha pogut veure en diversos festivals de cinema com a l’internacional de Huesca, al CinemaJove de València o al D’A Film Festival de Barcelona, entre altres.

L’Anna explicava a l’entrevista a la ràdio municipal de Parets, RAP107FM, que “estem molt contentes d’aquest reconeixement perquè arribar fins aquí és molt complicat i guanyar encara més”. Podeu escoltar l’entrevista a través d’aquest enllaç.

El film està basat en el cas de Guillem Agulló que va ser assassinat l’any 1993. La història parla de les víctimes de la violència feixista, però també del dolor d’una família que no aconsegueix superar la mort d’un dels seus membres. La seva germana torna a casa i es veu obligada a fer front a la impotència dels seus pares com la seva pròpia.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19