Portada > Actualitat > Notícies > L’Oficina Local d’Habitatge va tramitar 147 ajuts durant el 2020

L’Oficina Local d’Habitatge va tramitar 147 ajuts durant el 2020

23/03/2021

Dels 147 ajuts tramitats, 110 s’han resolt favorablement

El 2020, l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Parets va tramitar 147 ajuts en matèria d’habitatge relacionat amb les diferents convocatòries impulsades per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, dels quals 110 s’han resolt a favor dels usuaris i usuàries.

En el cas dels ajuts al lloguer per contribuir a minimitzar l’impacte econòmic i social de la COVID-19, es van tramitar 19 peticions, de les quals 5 s’han resolt de manera favorable. La finalitat d’aquests ajuts és resoldre els problemes transitoris de pagament parcial o total del lloguer per conseqüències derivades de la pandèmia.

Pel que fa a les prestacions econòmiques per afrontar situacions d’emergència en l’àmbit de l’habitatge, durant l’any passat es va tramitar una única petició.

Quant a les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans, adreçades a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social, el 2020 es van fer gestions per un total de 18 expedients, que es van resoldre favorablement en la seva totalitat.

Finalment, en el cas de les subvencions per al pagament de lloguer per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social, l’any 2020 es van tramitar 109 sol·licituds: 86 expedients van ser favorables, 19 no complien el requisit de la convocatòria i 4 es van denegar.

Arxivat a: Habitatge
Vista general de Parets