Portada > Actualitat > Notícies > Parets participa en el projecte ‘Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de l’alimentació del Vallès Oriental’

Parets participa en el projecte ‘Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de l’alimentació del Vallès Oriental’

24/03/2021

Setze municipis i el Consell Comarcal impulsen el projecte que acompanyarà a la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals

Parets del Vallès, juntament amb quinze municipis de la comarca i el Consell Comarcal, impulsen conjuntament el projecte Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de l’alimentació del Vallès Oriental.

L’objectiu del projecte és acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial. També, preveu realitzar accions de formació a les persones que estan treballant en les empreses d’aquest sector, així com a les persones desocupades en recerca de feina, una vegada diagnosticades les necessitats de les empreses i identificades les oportunitats de millora.

Treball, Talent i Tecnologia disposa d’un pressupost total de 513.759,04 € i és finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de concertació “Xarxa de Governs Locals 2020-2023” i compta amb el suport de les organitzacions empresarials i sindicals que formen part de la Taula Vallès Oriental Avança (Pimec, UEI, CCOO, UGT) que des de l’any 2018 impulsa el Pla Estratègic de Promoció Econòmica de la comarca.

El projecte s’executarà durant els anys 2021 i 2022 a través de diverses línies d’actuació entre les quals destaca la necessitat d’establir aliances amb els agents del territori.

Una de les primeres actuacions és fer una diagnosi de maduresa digital de les empreses de la cadena de valor de l’alimentació, i dels principals reptes en termes de transformació tecnològica d’aquest sector, amb especial èmfasi en els reptes del talent o les persones, en col·laboració amb la consultora Lead to Change, liderada per Xavier Marcet.

Els setze municipis participants són Bigues i Riells, Canovelles, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès, la Garriga, Granollers, Lliçà de Vall, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Vallromanes, Vilanova del Vallès i el nostre municipi, Parets del Vallès. El projecte està coordinat pel Consell Comarcal i Granollers Mercat.

El consell plenari de la Taula Vallès Oriental Avança (TVOA) el formen els municipis adherits, el Consell Comarcal, CCOO, UGT, Unió Empresarial Intersectorial, PIMEC i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Les bústies de contacte amb l’equip tècnic del projecte són (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Noves tecnologies
Treball, Talent i Tecnologia