Portada > Actualitat > Notícies > El fabulista francès Jean de La Fontaine centra la temàtica del Concurs de punts de llibre de les biblioteques de Parets

El fabulista francès Jean de La Fontaine centra la temàtica del Concurs de punts de llibre de les biblioteques de Parets

25/03/2021

Amb motiu dels 400 anys del seu naixement, Jean de la Fontaine serà el protagonista del XXIV Concurs de punts de llibre d’enguany

‘La Fontaine i les faules’ és la temàtica triada aquest any per participar en el XXIV Concurs de punts de llibre que organitzen les biblioteques de Parets.

Com cada any, s'han establert quatre categories de participació per edats: blava (fins a 6 anys), vermella (de 7 a 11 anys), verda (de 12 a 16 anys) i groga (a partir de 17 anys). Per prendre-hi part cal recollir la plantilla de participació en una de les dues biblioteques de Parets: Biblioteca Can Rajoler o Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa, o bé presentar el punt directament en aquests equipaments en un format de 7 x 21 cm.

Les tècniques utilitzades es limitaran a llapis de fusta, aquarel·les, 'plastidecors' i/o retoladors. Només s’admetrà un punt de llibre per participant. Els punts s’hauran de lliurar a les biblioteques abans del 30 d’abril. Només s’acceptaran els punts amb il·lustracions que facin referència a la temàtica escollida enguany.

Els guanyadors s'escolliran per votació popular i els premis de cada categoria consistiran en un diploma i en un lot d'obsequis. El lliurament de premis es farà el dijous 17 de juny, a les 18 h, a la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa.

Els treballs participants estaran exposats a les dues biblioteques i els dissenys guanyadors s’imprimiran i s’utilitzaran com a punt d’informació de les biblioteques.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Concurs de punts de llibre 2021

Arxius adjunts