Portada > Actualitat > Notícies > Nous cursos del Servei Local d’Ocupació per a persones en situació d’atur i per a autònoms i empreses

Nous cursos del Servei Local d’Ocupació per a persones en situació d’atur i per a autònoms i empreses

26/03/2021

La formació és gratuïta

El Servei Local d’Ocupació (SLOP) organitza un nou cicle de cursos gratuïts per a col·lectius específics. S’ofereixen cursos per a persones en situació d’atur amb l’objectiu de dotar d’eines i recursos per trobar feina així com cursos per a autònoms i empreses amb la finalitat de capacitar en noves habilitats per a un entorn de treball en canvi constant.

A continuació podeu trobar l’oferta de cursos detallada i el sistema d’inscripcions a seguir.

Cursos per a persones en situació d’atur

Carretoner frontal

Objectius:

- Capacitar als alumnes per manipular càrregues; embalumar; carregar i descarregar mercaderies; transportar i dipositar les mercaderies en diversos magatzems.

Dies: 12, 13, 14, 15 d’abril.

Horaris: aquest curs s’ofereix en torn de matí i de tarda. Matí: de 9.15 a 12.15 h. Tarda: de 15 a 18 h.

Alfabetització digital per la recerca de feina

Objectius:

- Capacitar als alumnes en l’ús correcte de les noves tecnologies, fent-ho des de la perspectiva que més els preocupa i els ocupa: la recerca de feina.

- Dotar de les competències bàsiques necessàries per utilitzar l’ordinador i internet en la recerca eficient de feina.

- Dotar d’eines per utilitzar suficientment el sistema operatiu, l’edició de text, i la navegació per internet, i en especial pels portals d’ocupació, així com la utilització del correu electrònic en la recerca de feina.

Dies: 19, 21, 23, 26, 28 i 30 d'abril.

Horari: de 9.15 a 13.15 h.

Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina

Objectius:

- Conèixer les APPS mòbils que afavoreixen la participació i el seguiment de les candidatures.

- Conèixer les aplicacions mòbils que afavoreixen el procés integral de recerca de feina: gestió d'ofertes, gestió de la comunicació, identitat digital a la xarxa, ús de mapes digitals, etc.

- Aprendre a participar en les xarxes socials de forma fluida des del dispositiu mòbil. Qualitat i agilitat, elements clau.

- Construir una identitat digital professional positiva de forma contínua.

Dies: 18 i 20 de maig

Horari: de 9.15 a 12.15 h

La intel·ligència emocional t'obre portes

Objectius:

- Saber què és la intel·ligència emocional i com incrementar el nostre autoconeixement, aprenent a gestionar les nostres emocions i facilitant, d’aquesta manera, la comunicació i relació amb els altres.

Dies: 8, 9, 12 juliol

Horari: de 9.15 a 13.15 h

Les inscripcions s’han de fer al web www.parets.cat/formacio-slop. Per a més informació podeu trucar a l’SLOP al telèfon 93 573 88 96 o escriure a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

Cursos per a autònoms i empreses

Ja tinc web i ara que? Coneix i aplica el #màrquetingdigital al teu negoci

Objectius:

- Empoderar als/les participants en l’àmbit del màrqueting digital i les principals àrees fent pràctiques reals: crear un pla de màrqueting digital, posicionament a Google (anàlisi SEO), publicitat de pagament (Google Ads, Adwords Express i Facebook Ads) i el màrqueting de continguts.

Dies: 27, 29 abril i 4 i 6 maig

Horari: de 9.30 a 12.30 h

Vols emprendre amb èxit? De la teoria a la pràctica

Objectius:

- Donar les pautes per tenir èxit en la posada en marxa de nous projectes, revisant tot el que la teoria ens diu que hem de fer, per paral·lelament identificar les activitats clau que en la pràctica els casos d'èxit han fet.

Dies: 11, 12 i 13 maig

Horari: de 9.30 a 12 h

 

Les inscripcions s’han de fer a través d’un formulari. Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l’SLOP al telèfon 93 573 88 96 o a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

Arxivat a: Ocupació
Cursos del Servei Local d'Ocupació
Cursos per autònoms i empreses