Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local reprèn les classes de mobilitat segura i les xerrades d’assetjament a les escoles

La Policia Local reprèn les classes de mobilitat segura i les xerrades d’assetjament a les escoles

07/04/2021

L’objectiu és potenciar un canvi de consciències en matèria de seguretat i responsabilitat entre els infants i joves del municipi

La caporala Verònica Paredes i el sergent Jordi Galera, de la Policia Local de Parets, reprenen les sessions de mobilitat segura per alumnes de les escoles de 1r, 3r i 5è i, i les xerrades sobre bullying adreçades als alumnes de 5è i 6è, que van quedar interrompudes per causa de la pandèmia per COVID.

Ambdós agents es desplaçaran als centres educatius del municipi per tal de conscienciar els infants i joves a tenir una actitud de responsabilitat davant dels perills que es poden trobar com a vianants, així com a identificar, prevenir i denunciar els possibles casos d'assetjament escolar.

En els darrers anys, la Policia Local de Parets ha format més de 15.000 estudiants a les escoles amb l'objectiu de potenciar un canvi de consciències en matèria de seguretat i responsabilitat entre els infants i joves del municipi.

Amb el temps, la formació que duen a terme els agents ha evolucionat i s'ha passat de la tradicional educació viària, on s'ensenyaven les normes bàsiques de seguretat i els senyals de trànsit, a l'actual educació per a la mobilitat segura, molt més sensibilitzadora amb els perills i amb actituds més adequades a la situació del trànsit i a la prevenció de riscos.

Arxivat a: Educació, Seguretat
Xerrada sobre assetjament a les escoles any 2020