Portada > Actualitat > Notícies > ‘Sóc de Parets, sóc activista’ és la recollida de joguines impulsada pel Consell d’Infants de Parets

‘Sóc de Parets, sóc activista’ és la recollida de joguines impulsada pel Consell d’Infants de Parets

08/04/2021

Les joguines recollides s’han entregat a Parets Contra el Càncer, Càritas Parets i la Creu Roja

En el marc del projecte d’aquest curs 2020-2021 del Consell d’Infants de Parets Sóc de Parets, sóc activista, els consellers i conselleres van organitzar una recollida de joguines que s’iniciava el passat mes de desembre.

La situació derivada per la pandèmia per la COVID-19 no va ser un impediment per dur a terme la iniciativa. El projecte pretén promoure la reflexió i la implicació dels infants en temes d’interès comú a partir del coneixement de l’activitat que realitzen entitats de la vila en els àmbits de la lluita contra el canvi climàtic, la solidaritat i l’erradicació de la pobresa.

En aquest sentit, les joguines obtingudes s’han entregat a l’entitat Parets Contra el Càncer, que les recull per arreglar-les i vendre-les a un preu simbòlic. Els diners recaptats es destinen a diferents especialitats mèdiques o a satisfer altres necessitats de la gent amb càncer.

Una altra part de les joguines s’han entregat a El Rebost de Càritas i Parets Solidari, d’on es traslladaran a la parròquia i posteriorment seran repartides a totes aquelles persones que en necessitin. Finalment, una petita part de les joguines recaptades també s’han entregat a la Creu Roja.

Arxivat a: Cooperació, Educació
Joguines
Recollida de joguines (1)
Recollida de joguines (2)
Recollida de joguines (3)
Recollida de joguines (4)