Curs de jardineria i horticultura domèstica

Divendres, 9 d'abril de 2021 a les 00:00
El divendres 16 d'abril es farà una presentació de la formació a l'Espai Parets amb flors

L'Escola de la Natura ha organitzat un curs per als amants de la jardineria i l'horticultura. L'activitat s'adreça a persones que per diferents raons no puguin desenvolupar aquestes activitats a casa seva, però també s'obre a qualsevol que vulgui interactuar dins d'un grup vinculat a la natura, les plantes, les flors, etc. 

El curs es presentarà el divendres 16 d'abril, a les 18 h, a l'Espai Parets amb flors (entre els carrers de Montserrat Roig i de Mercè Rodoreda). A la finalització de l'acte es farà entrega als assistents d'una planta aromàtica. Les sessions formatives del curs començaran a partir del dimarts 27 d'abril i hi haurà la possibilitat d'escollir entre dues franges horàries: dimarts, de 10 a 12 h, o dijous, de 18 a 20 h. 

La inscripció al curs de jardineria i horticultura domèstica ha de fer-se a través del web de l'Escola de la Natura: escolanatura.parets.cat. Les places per a aquesta activitat són limitades i requereixen un mínim de participants per efectuar-se; en cas contrari, pot anul·lar-se. En tot moment es seguiran les mesures d'higiene i seguretat establertes per les autoritats sanitàries per la prevenció de la COVID-19. 

Activitats de primavera 

El curs de jardineria i horticultura domèstica s'emmarca dins de l'oferta d'activitats de primavera de l'Escola de la Natura. La nova programació inclou sessions d'astronomia infantils i per adults, sortides per descobrir les espècies i l'entorn natural del Parets i lectures de contes de natura en família, entre altres activitats. Podeu veure tota la programació en aquest enllaç

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l'Escola de la Natura, al carrer de Galende, 12. També podeu contactar-hi al telèfon 93 562 17 94 i a l'adreça de correu electrònic escola.natura@parets.cat.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19