Portada > Actualitat > Notícies > Recepció institucional a la paretana Anna Moragriega, guanyadora del premi Gaudí al millor curtmetratge

Recepció institucional a la paretana Anna Moragriega, guanyadora del premi Gaudí al millor curtmetratge

12/04/2021

L’Anna ha treballat com a directora de producció en el curt dirigit per Jordi Boquet

Aquest matí, l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia, i altres membres del consistori, han fet una recepció institucional a la paretana Anna Moragriega en reconeixemen a l’èxit assolit en la XIII edició del Premis Gaudí, on va ser guardonada amb el premi al millor curtmetratge per l’obra dirigida per Jordi Boquet, Ni oblit ni perdó, on l’Anna va treballar com a directora de producció.

El film està basat en el cas de Guillem Agulló, assassinat l’any 1993 a mans d'un grup de militants de l’extrema dreta. La història parla de les víctimes de la violència feixista, però també del dolor d’una família que no aconsegueix superar la mort d’un dels seus. La seva germana torna a casa i es veu obligada a fer front a la impotència dels seus pares i a la seva pròpia.

La ràdio municipal de Parets, RAP107FM, també va entrevistar l’Anna Moragriega amb motiu del seu èxit. Podeu escoltar l’entrevista íntegra clicant el següent enllaç.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Esdeveniments, Societat
Recepció institucional a la paretana Anna Moragriega
Recepció institucional a la paretana Anna Moragriega
Recepció institucional a la paretana Anna Moragriega