Portada > Actualitat > Notícies > L’Institut Nacional d’Estadística (INE) farà enquestes a llars de Parets prèviament seleccionades

L’Institut Nacional d’Estadística (INE) farà enquestes a llars de Parets prèviament seleccionades

14/04/2021

L'enquesta contínua de llars és una estadística contínua que ofereix informació anual sobre les característiques demogràfiques bàsiques de la població, de les llars i dels habitatges

L'Institut Nacional d'Estadística (INE), en el marc del programa d'enquestes dirigides a les llars, du a terme l'Enquesta de Característiques Essencials de la Població i els Habitatges 2021. Amb aquesta finalitat ha seleccionat aleatòriament 300.000 habitatges de tot el país, entre les quals es troba el nostre municipi.

Els objectius de l'Enquesta són, d'una banda, obtenir una estadística anual amb les variables bàsiques de la població, les llars i els habitatges, semblantment als Censos de població i habitatges, però amb informació més agregada. D'altra banda, facilitar l'elaboració d'enquestes a les llars que es puguin adreçar a submostres de l'Enquesta contínua de llars.

L'INE ha adjudicat les tasques de recollida de dades a l'empresa UTE Dephimática S.L. El personal d'aquesta empresa es posarà en contacte amb les llars amb l'objectiu d'omplir el qüestionari.

Les llars seleccionades rebran una carta amb la comunicació per a participar en l'enquesta on s’inclou informació sobre el qüestionari, una adreça d'internet per omplir-lo, una contrasenya per accedir-hi i, a més, hi haurà un número de telèfon gratuït i l'adreça de correu electrònic per resoldre qualsevol dubte o consulta. 

La informació que es proporciona és confidencial i està protegida pel secret estadístic (Llei 12/1989 de la Funció Estadística Pública), de tal manera que la informació que es publiqui no permetrà que es pugui saber a qui correspon, ni tan sols indirectament.

Per a més informació:

https://www.ine.es/colencine/colencine_enchog_ecepov.htm

 

Arxivat a: Ajuntament, General, Habitatge
Enquesta de Característiques Essencials de la Població i els Habitatges 2021