Portada > Actualitat > Notícies > La Diputació lliura a l’Ajuntament de Parets el Pla de manteniment de la xarxa d’equipaments municipals

La Diputació lliura a l’Ajuntament de Parets el Pla de manteniment de la xarxa d’equipaments municipals

16/04/2021

El document serveix per planificar les millores en el manteniment de 17 edificis públics

El president de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, ha entregat a l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, el Pla inicial de manteniment de la xarxa d’equipaments municipals. L'acte de lliurament s'ha fet aquest matí a la sala de plens.

El document ha de servir com una eina per planificar les inversions en el manteniment de 17 equipaments. L’objectiu és doble: d’una banda, ha de permetre allargar la vida útil dels edificis amb mesures n’assegurin l’estat de conservació i, de l’altra, ha de millorar l’accessibilitat i la seguretat dels espais, facilitar l’estalvi energètic i reduir el cost de manteniment. 

L’alcalde Francesc Juzgado ha valorat positivament el document: “aquest pla serà molt útil per adaptar els equipaments del nostre poble a les necessitats que tenen les nostres veïnes i veïns, fent d’aquests uns millors equipaments, que permetran donar un millor servei i de més qualitat en benefici dels seus usuaris, els paretans i les paretanes”.  

El Pla de manteniment de la xarxa d’equipaments municipals és un instrument de suport tècnic que la Diputació de Barcelona facilita als municipis en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2020. 

Arxivat a: Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Espai COVID-19, Esports, General, Gent Gran, Habitatge, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Ocupació, Participació, Salut, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme, Via pública
L’alcalde Francesc Juzgado i el president de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació, Pere Pons