Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets rep el distintiu de Punt d'Informació Turística

L'Ajuntament de Parets rep el distintiu de Punt d'Informació Turística

20/04/2021

El segell reconeix l'Ajuntament com a espai d'informació directa sobre l'oferta turística del municipi i de la zona

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha distingit l'Ajuntament de Parets com a Punt d'Informació Turística. El distintiu l'ha recollit el regidor de Turisme i Promoció de la Vila, Francesc de la Torre, en la jornada virtual TurismeVallès celebrada el 16 d'abril. Aquest segell reconeix l'Ajuntament com a espai on la ciutadania pot rebre informació de primera mà en relació amb les activitats i els atractius turístics del municipi i dels pobles i ciutats l'entorn. Un total de 34 empreses i ens públics de la comarca han rebut el distintiu.

Aquesta distinció coincideix amb la posada en marxa de la campanya de turisme i promoció de la vila "Enamora't de Parets".

Arxivat a: Comerç i empresa, Cultura
Punt d'Informació Turística