Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el període per les subvencions per al pagament de lloguer de l’any 2021

S’obre el període per les subvencions per al pagament de lloguer de l’any 2021

27/04/2021

La presentació de sol·licituds serà del 27 d’abril fins al 4 de juny, ambdós inclosos

La Generalitat de Catalunya ha obert el període de presentació de sol·licituds per les subvencions per al pagament de lloguer durant aquest any 2021 amb l’objectiu de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de poblacó en risc d’exclusió social.

Per poder obtenir la condició de persona beneficiària de les subvencions, les persones físiques majors d’edat han de complir els requisits i les condicions que trobareu a través d’aquest enllaç i formular les declaracions responsables que s’indiquen. En l’enllaç anterior també es trobarà la documentació requerida per tramitar la sol·licitud.

Les subvencions es concedeixen en funció de la dotació pressupostària, mitjançant el procediment de concurrència pública competitiva, comparant les sol·licituds presentades en el termini establert i determinant l'ordre de prelació entre les sol·licituds presentades, segons els criteris i les prioritats de valoració que s'estableixen en el punt 11 de les bases reguladores per la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per la pagament del lloguer.

El tràmit es pot fer telemàticament a través de la pàgina web del departament d’Habitatge de la Generalitat, o bé presencialment en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), sol·licitant cita prèvia al 93 573 88 88, o bé per l’espai web de l’Ajuntament de Parets.

Per qualsevol dubte o consulta amb el tràmit podeu trucar al 674 700 455, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Arxivat a: Habitatge
Fotografia aèria de Parets del Vallès