Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament prohibeix que els gossos passegin per la llera del Tenes per protegir l’espai fluvial

L’Ajuntament prohibeix que els gossos passegin per la llera del Tenes per protegir l’espai fluvial

28/04/2021

L’objectiu es preservar l’hàbitat de les espècies que hi viuen

L'Ajuntament de Parets prohibirà que els gossos, lligats o deslligats, passegin per la llera del riu Tenes per preservar l’hàbitat de les espècies que hi viuen. La presència de gossos altera la vida de la fauna del riu i afecta negativament el seu desenvolupament. Per aquest motiu, al llarg dels pròxims dies, l’Ajuntament senyalitzarà l’entorn del riu per indicar la prohibició que els gossos circulin per la llera.

Des de fa mesos, es porten a terme treballs de neteja a l’espai fluvial. L’eliminació de les canyes americanes n’ha millorat l’aspecte, però ha deixat espais buits que els gossos han aprofitat per circular-hi.

El Consistori recorda que, per gaudir d’un riu viu, s’ha de respectar l’espai de les espècies que hi viuen i admirar el seu valor des del camí, a certa distància per no espantar els animals.

Arxivat a: Medi ambient
Riu Tenes