Portada > Actualitat > Notícies > Parets viurà una nova jornada del 'Let’s Clean Up Europe!', per la conservació de l’entorn

Parets viurà una nova jornada del 'Let’s Clean Up Europe!', per la conservació de l’entorn

03/05/2021

Un total de 120 alumnes de l’Institut La Sínia participaran en la matinal de neteja

Aquest divendres, 7 de maig, a partir de les 11 h, un total de 120 alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut La Sínia, acompanyats del professorat del centre, participaran en la neteja de l’espai de la Torre de Malla que l'Escola de la Natura i la regidoria de Medi Ambient organitzen en el marc de la campanya europea Let’s Clean Up Europe!.

Els estudiants se centraran en la recollida de les deixalles abocades en el safareig i el bosc de la Torre de Malla i el camí de la Riera Seca, respectant totes les mesures sanitàries recomanades i amb un itinerari prèviament marcat pels tècnics de Medi Ambient. La jornada forma part de la cloenda dels projectes de reciclatge i de control d’espècies invasores, que els joves de l’institut desenvolupen al llarg del curs.

Let’s Clean Up Europe! és una iniciativa europea, que té l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, i de promoure la recollida d’aquests abocaments il·legals als entorns naturals. Es tracta d’una experiència didàctica i educativa que vol promoure el respecte per l’entorn i la reducció de les deixalles.

Arxivat a: Medi ambient
Torre de Malla i entorn

Arxius adjunts