Portada > Actualitat > Notícies > Preinscripcions a l’Escola Municipal de Música de Parets

Preinscripcions a l’Escola Municipal de Música de Parets

04/05/2021

El període de preinscripcions telemàtiques serà del 17 al 28 de maig

L’Escola Municipal de Música de Parets ja ha informat sobre el període de preinscripcions per al curs 2021-2022. Enguany es poden cursar estudis de piano, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, baix elèctric, violí, violoncel, flauta travessera o saxo, entre d’altres.

També es reediten els cursos d’estimulació musical per a nadons, iniciació musical, llenguatge musical, conjunt instrumental o corals.

Les sol·licituds hauran de fer-se en línia amb un certificat digital a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament. Per a qualsevol dubte sobre el tràmit telemàtic, cal fer la consulta a l’OAC al telèfon 93 573 88 88 a partir del 14 de maig de 2021.

Per a més informació  sobre els criteris i barems d’adjudicació de places, la documentació que cal presentar i altres especificacions podeu descarregar-vos el document adjunt, consulta la web de l’escola, http://escolamusica.parets.cat, o adreçar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació
Escola Municipal de Música

Arxius adjunts