Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per la celebració de la 13a Setmana de la Família

Tot a punt per la celebració de la 13a Setmana de la Família

04/05/2021

Enguany les activitats tindran lloc del 10 al 16 de maig

Parets celebrarà de nou la Setmana de la Família. Aquesta tretzena edició tindrà lloc del 10 al 16 de maig, coincidint amb el Dia Internacional de la Família, que se celebra el dia 15. L’objectiu és compartir i obrir les escoles a les famílies a través de diferents activitats que afavoreixin la seva implicació i participació en els centres.

Durant tota la setmana, l’Escola de la Natura, l’Escola Municipal de Música i les biblioteques, així com els centres educatius, han previst un ampli ventall d’activitats que inclouen tallers, videofòrums i curses solidàries, entre d’altres. També es farà difusió digital del díptic de la Xarxa de debat Educatiu amb i per a les Famílies (XEF), amb el títol Educar per a la igualtat de gènere en la família.

CANTA Parets 2021 en format vídeo

En el marc de les activitats, el 10 de maig es farà el CANTA Parets Virtual 2021 amb l’alumnat de P5 dels centres educatius i el professorat de l’Escola Municipal de Música. La cantata d’enguany serà Florinda, la vaca pallassa, i es podrà veure en vídeo a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Festa de cloenda, el 16 de maig

La cloenda de les activitats es farà el diumenge, 16 de maig, al parc del Sot d’en Barriques, amb una festa que inclourà música, jocs, tallers, un espai de circ, jardí per als més petits i el Musictruck Fest que presentarà Música en família, a càrrec l’Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya (AMACAT) i el CEM María Grever.

Arxivat a: Cultura, Educació
Cloenda Setmana de la  Família any 2019

Arxius adjunts