Portada > Actualitat > Notícies > Adjudicades les parcel·les de Can Jornet

Adjudicades les parcel·les de Can Jornet

07/05/2021

També s’ha establert la llista d’espera entre les sol·licituds presentades i es mantindrà oberta

La Sala d’exposicions de Can Rajoler va acollir el sorteig d’adjudicació de parcel·les de Can Jornet en un acte obert al públic que va comptar amb la presència de la Comissió d’avaluació formada per la regidora de Medi Ambient, Rosa Martí; el secretari de la corporació, Josep Maria Amorós; el director de l’Escola de la Natura, Ferran Lozano; i el director d’Urbanisme, Xavier Gadea. També forma part d’aquesta Comissió el cap del Servei de Medi Ambient, Joan Carles Millet, tot i que no hi va poder ser.

Durant la presentació de l’acte, la regidora Martí es mostrava molt satisfeta amb l’interès que ha tingut el concurs d’aquestes parcel·les després de rebre 22 sol·licituds. Seguint l’ordre del dia, la Comissió d’avaluació dels horts ha notificat que tres han sigut desestimades per falta de documentació.

Així doncs, de les 19 peticions acceptades per participar al concurs, una reunia 4 punts i es va cedir directament l’ús d’una parcel·la, i les cinc parcel·les restants es van sortejar entre onze persones interessades que reunien 3 punts. Les altres set sol·licituds tenien 0 punts i passaven a formar part de la llista d’espera.

Les persones interessades que no van aconseguir cap parcel·la formaran part de la llista d’espera. Aquesta llista és oberta, és a dir, els que han presentat les sol·licituds fora de termini, que han sigut quatre les peticions, també s’hi afegiran. La regidora de Medi Ambient, Rosa Martí, assenyalava que “la llista d’espera és important perquè és un tema amb força moviment. Hi ha persones que per la raó que sigui deixen els horts abans que s’acabi el termini. Per tant, els interessats que estiguin a la llista d’espera tenen possibilitats”.

A mesura que les parcel·les quedin buides, l’Ajuntament les adjudicarà automàticament a les persones inscrites a la llista sense necessitat d’obrir un concurs. L’ordre dins la llista dependrà de la puntuació que obtingui cada usuari o usuària.

Arxivat a: Medi ambient
Sorteig Horts Socials Can Jornet 1
Sorteig Horts Socials Can Jornet 2