17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia

Divendres, 14 de maig de 2021 a les 00:00
L’Ajuntament de Parets farà la lectura del manifest institucional a les 12 h a la plaça de la Vila

El pròxim dilluns, 17 de maig, és el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia. La diada commemora la desclassificació de l’homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l’Organització Mundial de la Salut l’any 1990, fet que va canviar la percepció del col·lectiu LGTBI a tot el món.

L’Ajuntament de Parets se suma a la commemoració amb la lectura del manifest institucional. L’acte es farà el mateix dilluns 17 de maig, a les 12 h, a la plaça de la Vila. Durant tot el dia també onejarà la bandera irisada davant la façana de l’edifici consistorial.

Parets del Vallès és municipi LGTBI des del gener de 2017, després de l’aprovació unànime del Ple de l’Ajuntament per procedir a l’adhesió a la Xarxa de Municipis LGTBI. Parets va ser declarat vila respectuosa amb la diversitat sexual i la realitat de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i contrària a la discriminació de les persones per racó de la seva opció i identitat sexual.

Com a administració pública l’Ajuntament assumeix l’obligació i la responsabilitat de treballar per fer polítiques que trenquin qualsevol classe de discriminació, per un món lliure, igualitari i ple de drets per a tothom.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19