Portada > Actualitat > Notícies > Concert de Primavera de l’Escola de Música de Parets

Concert de Primavera de l’Escola de Música de Parets

19/05/2021

Es farà al parc La Linera, davant l’escola, el pròxim 26 de maig a les 18 h

L’Escola Municipal de Música de Parets del Vallès organitza, un any més, el Concert de Primavera que reuneix a tots els alumnes d’iniciació. L’acte es farà al parc La Linera complint les mesures d’higiene i seguretat. Serà el dimecres 26 de maig a les 18 h.

Tradicionalment, el Concert de Primavera s’emmarca dins de la Setmana Cultural que celebra l’escola. Aquesta consta d’activitats variades obertes a tota la població enfocades a la música i finalitza amb la tradicional botifarrada per a les famílies de l’alumnat. Enguany, a causa de la situació de la pandèmia per la COVID-19, únicament se celebrarà el Concert de Primavera a càrrec dels alumnes d’iniciació musical de 5, 6 i 7 anys.

El concert estarà format per una cantata en què els diferents grups d’alumnes canten, ballen o toquen petits instruments de percussió com campanes o carillons. La cantata d’enguany s’anomena ‘Un dia a la nostra vida’ i relata en diferents cançons les activitats diàries que envolten la vida els músics més petits de l’escola.

Arxivat a: Educació
Escola Municipal de Música de Parets del Vallès