Portada > Actualitat > Notícies > El Consell d’Infants visita 'El Rebost de Parets'

El Consell d’Infants visita 'El Rebost de Parets'

20/05/2021

El projecte “Sóc de Parets, sóc activista” vol conèixer les activitats socials del municipi

Els consellers i les conselleres de les escoles Pau Vila, ACESCO i Pompeu Fabra del Consell d’Infants de Parets han visitat avui dijous, 20 de maig, les instal·lacions d’El Rebost de Parets, la botiga solidària gestionada per les entitats Càritas Parets i Parets Solidari. Demà divendres, 21 de maig, serà el torn per les escoles Nostra Senyora de Montserrat, Lluís Piquer i Vila Parietes.

Enguany, els consellers i les conselleres del Consell d’Infants treballen en el projecte “Sóc de Parets, sóc activista”, en el qual han de fer una recerca sobre les entitats o les activitats de Parets relacionades amb l’activisme social: la lluita contra el canvi climàtic o la solidaritat i la lluita contra la pobresa.

En aquest sentit, han visitat la botiga solidària del municipi per conèixer el seu funcionament, els seus objectius i a les persones voluntàries que ho fan possible. Aquestes visites pretenen donar a conèixer les activitats socials del municipi i, posteriorment, el consell aportarà als responsables polítics la seva visió sobre Parets i la realitat que els envolta.

Així doncs, es pretén fomentar la implicació de les escoles en els projectes que s’endeguin des dels consells, s’impulsa el treball en aspectes com la relació escola-ciutat, les normes i el funcionament de la democràcia, l’educació en valors o l’adquisició de competències i habilitats socials.

Arxivat a: Benestar social, Educació
Una representació del Consell d'Infants, els voluntaris d'El Rebost i les regidores d'Educació i Drets Socials, Casandra Garcia i Gemma Garcia
Visita del Consell d'Infants a 'El Rebost de Parets'
La botiga solidària 'El Rebost de Parets'