Portada > Actualitat > Notícies > El 25è aniversari de la Festa de la Pedra del Diable serà la imatge del concurs de disseny de la Festa Major d’Estiu de Parets

El 25è aniversari de la Festa de la Pedra del Diable serà la imatge del concurs de disseny de la Festa Major d’Estiu de Parets

25/05/2021

Ja es poden consultar les bases del concurs que té un premi únic de 500 €

El concurs de disseny sobre la creació de la imatge de la Festa Major d’Estiu de Parets d’enguany se centrarà en el 25è aniversari de la Festa de la Pedra del Diable. El termini per a presentar les propostes és fins al 16 de juny a les oficines del Servei de Cultura, al Centre Cultural Can Rajoler.

Per participar-hi cal ser major de 16 anys i reunir els requisits que s’especifiquen a les bases de la convocatòria adjuntes a aquesta notícia. Cada persona participant pot presentar un màxim de tres propostes, originals i inèdites que s’han de treballar obligatòriament en sentit vertical a la plantilla de color vermell que trobareu en aquest enllaç. Totes les obres presentades s’exposaran a Can Rajoler durant la Festa Major d’enguany.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Concurs de disseny FME 2021

Arxius adjunts