Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria de subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP)

Nova convocatòria de subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP)

25/05/2021

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 7 d’octubre

L'Ajuntament de Parets obre la 10a convocatòria de subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP). Els ajuts es poden demanar fins al 7 d’octubre de 2021. 

Les subvencions estan adreçades tant a empreses i comerços de Parets com de l'entorn territorial. La quantia de la subvenció, prenent com a referència la jornada completa i per a sis mesos, és de 1.200 euros per a homes d'entre 30 i 45 anys que no siguin aturats de llarga durada i de 1.700 euros per a majors de 45 anys, persones entre 16 i 29 anys, persones aturades de llarga durada i dones. 

A més, per les primeres contractacions, contractes indefinits o contractes a majors de 55 anys s'atorgarà un import addicional de 1.000 euros. També s'atorgarà un import complementari no acumulable de 500 euros per a contractes fixos discontinus. 

Els ajuts es concediran per estricte ordre de presentació de les sol·licituds i fins al seu esgotament. Per a més informació podeu contactar amb l'SLOP al carrer Major, 1, al telèfon 93 573 88 96 o a l'espai web d'Ocupació.

L'Ajuntament de Parets treballa per a la reactivació econòmica i el foment de l'ocupació.

Arxivat a: Comerç i empresa, Ocupació
10a convocatòria subvenció contractació SLOP

Arxius adjunts