Portada > Actualitat > Notícies > Torna el Casal d'Estiu Jove

Torna el Casal d'Estiu Jove

26/05/2021

Les inscripcions es podran fer de l'1 al 18 de juny

Del 28 de juny al 23 de juliol es farà el Casal d'Estiu Jove de Parets per a nois i noies de 12 a 16 anys. Es programaran jocs, excursions, piscina, tallers i un llarg etcètera d'activitats. L'horari del Casal serà de dilluns a divendres de 9 a 13 h. 

El preu per participar en el Casal serà de 50 euros a la setmana per als joves de Parets i de 90 euros a la setmana per als que no són residents al municipi. Les places són limitades. Les inscripcions s'hauran de fer de l'1 al 18 de juny i es podran fer en línia a la Seu Electrònica (tràmits destacats) o de forma presencial al Casal de Joves Cal Jardiner, al carrer del Montcau, s/n. Per a l’atenció en persona caldrà que reserveu cita prèvia. Podeu fer-ho al telèfon 93 573 72 00 o a l'adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Joventut
Festa de clausura d'una edició anterior del Casal d'Estiu Jove
Casal d'Estiu Jove 2021

Arxius adjunts