Portada > Actualitat > Notícies > L'11 de juny finalitzarà el termini per demanar l’ajut al pagament del lloguer MITMA 2021

L'11 de juny finalitzarà el termini per demanar l’ajut al pagament del lloguer MITMA 2021

27/05/2021

El tràmit es pot fer en línia o presencialment a l’Ajuntament

El termini per sol·licitar la subvenció MITMA per al pagament del lloguer finalitzarà el divendres 11 de juny, una setmana més tard de la primera data fixada. L’objectiu d’aquest ajut és facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

Les subvencions es concedeixen en funció de la dotació pressupostària, mitjançant el procediment de concurrència pública competitiva. La subvenció pot ser del 20% de l’import de la renda de lloguer anual o bé del 40%, en funció de l’esforç que representi pagar-lo. Per determinar-ne la quantia, es tindrà en compte l’import del rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud. Pel que fa als requisits sobre el preu del lloguer, el límit per als habitatges de la demarcació de Barcelona és de 800 euros mensuals; a Girona i a Tarragona és de 550; de 500 a la demarcació de Lleida, i de 400 a les Terres de l’Ebre.

El tràmit es pot fer telemàticament a través de la pàgina web de l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). Per a l’atenció en persona s’ha de demanar cita prèvia al 93 573 88 88 o emplenar aquest formulari.

Arxivat a: Benestar social, Habitatge
Ajuts al pagament del lloguer