Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets rep de la Diputació de Barcelona més de 10.000 euros per a la promoció de l'ocupació i la indústria

L'Ajuntament de Parets rep de la Diputació de Barcelona més de 10.000 euros per a la promoció de l'ocupació i la indústria

01/06/2021

La partida més destacada són 5.800 € per al foment del lloguer i la gestió d'habitatge assequible

La Diputació de Barcelona concedeix més de 10.000 € per a la promoció de l’ocupació i la indústria a l’Ajuntament de Parets. El foment del lloguer i la gestió de l’habitatge assequible és la partida més destacada amb uns 5.800 €.

Altres de les partides econòmiques aprovades són els cursos subvencionats oferts pel Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP). Concretament, els 1.125 € pel curs l'Alfabetització digital per a la recerca de feina, 900 € per al programa Ja tinc web i ara què? Coneix i aplica el #màrqueting digital al teu negoci, o els 855 €  per a l'activitat La intel·ligència emocional t'obre les portes. Les habilitats socials i la gestió emocional marquen la diferència.

Per a l'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, "totes les ajudes sempre són benvingudes, especialment les que ens permeten seguir implementant les eines per afavorir la reactivació econòmica i l'ocupació".

El regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Indústria, i Formació, Antoni Fernández, afirma que "estem posant el focus a la formació dels usuaris i usuàries de l'SLOP, oferint cursos per millorar la seva recerca de feina, l'acceptació està essent  molt gran per part dels usuaris. Agraïm poder comptar amb aquests recursos que ens ofereix la Diputació".

Altres dels ajuts econòmics concedits per la Diputació de Barcelona són 756 € per l'activitat Buscar feina per Internet quan no hem navegat mai per la xarxa, 720 € per les sessions d’acompayament per a persones emprenedores Vols emprendre amb èxit? De la teoria a la pràctica recolzat en casos reals, 712,50 € per Si la crisi et dona llimones, fes llimonada. Troba oportunitats on altres veuen adversitats. Resiliència motivadora, els 315 € de Quins tràmits puc fer amb el certificat digital?, i 225 € per Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Habitatge, Ocupació
Ajuts de la Diputació de Barcelona per a la promoció de l'ocupació i la indústria