Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el període de preinscripcions a l’Escola d’Adults de Parets

S’obre el període de preinscripcions a l’Escola d’Adults de Parets

07/06/2021

El període prioritari serà del 21 fins al 29 de juny i, en cas que quedin vacants, hi haurà un període secundari al setembre

L’Escola d’Adults de Parets obrirà el període d’informació i preinscripcions del 21 al 29 de juny per al pròxim curs 2021-2022. En cas que quedin places vacants hi haurà un període secundari del 2 al 14 de setembre.

Per fer el tràmit cal portar una fotocòpia del DNI o permís de residència, una fotografia de mida carnet i una fotocòpia de la targeta sanitària. Es recomana fer la preinscripció de forma telemàtica. Per a més informació cal enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 93 573 86 90 a partir del 14 de juny.

L’oferta formativa per al curs vinent inclou diferents nivells de català, anglès inicial i anglès funcional, preparació a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior, informàtica de diferents nivells i formació a distància per obtenir el Graduat en Educació Secundària.

L’Escola d’Adults és un centre públic, gratuït i oficial que ofereix, als majors de 18 anys, una formació flexible i a mida i utilitza mètodes d’aprenentatge com l’autoformació. Amb l’assessorament i l’orientació del professorat s’elaboren itineraris personals adequats a les necessitats i a la disponibilitat de cada alumne.

Arxivat a: Educació
Institut Torre de Malla

Arxius adjunts