Portada > Actualitat > Notícies > Les paretanes Sara Rosangel i Eva Aloy becades per la Cambridge School

Les paretanes Sara Rosangel i Eva Aloy becades per la Cambridge School

07/06/2021

L’escola beca a un estudiant de cada centre amb un curs complet en un dels seus centres

L’escola d’anglès Cambridge School ha guardonat a dues alumnes de Parets del Vallès amb una beca per un curs complet als seus centres valorat en 1.100 euros. Les guanyadores són la Sara Rosangel, de l’Institut Torre Malla, i l’Eva Aloy, de l’Institut La Sínia.

L’acte es va celebrar al Parc Municipal Torras Villà de Granollers el passat dijous, 3 de juny, on va assistir la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, que va fer entrega de les beques a les dues alumnes paretanes.

En el programa hi participaven un total de 23 centres públics de secundària de Granollers, Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga, La Roca del Vallès, Mollet del Vallès, Sant Celoni, Vilanova del Vallès, Llinars del Vallès i Parets del Vallès. Es beca a un alumne per cada centre, sempre que hi hagi candidats que s’hi hagin presentat i que compleixin amb el perfil requerit en les bases de la participació. Les beques estan adreçades únicament als alumnes que estan cursant 4t d’ESO.

L’objectiu d’aquestes beques és donar oportunitats a alumnes de 4t d’ESO de tots els centres públics de secundària de les poblacions on els centres de Cambridge School estan presents, tenint en compte el perfil de l’alumne amb motivació per aprendre però sense capacitat per a un ensenyament privat i facilitar l’accés a un ensenyament d’anglès de qualitat, amb professors nadius, programes estructurats, grups reduïts i en el nivell exacte de l’alumnat.

Arxivat a: Educació
La directora de l'escola i la vicealcaldessa entreguen la beca a l'alumna de l'Institut La Sínia, Eva Aloy
La directora de l'escola i la vicealcaldessa entreguen la beca a l'alumna de l'Institut Torre Malla, Sara Rosangel