Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament instal·la sensors de soroll a diferents punts del municipi

L’Ajuntament instal·la sensors de soroll a diferents punts del municipi

10/06/2021

Uns sensors acústics monitoren la qualitat acústica dels nostres carrers

A principis d'aquest mes de juny, l'Ajuntament a instal·lat estratègicament 6 sensors acústics, de la marca CESVA model TA-120, per mesurar el soroll de la població de Parets del Vallès. L'objectiu és el monitoratge permanent del soroll del nostre poble, per poder aconseguir una bona qualitat acústica a la població, i poder fer servir la informació enregistrada per aplicar mesures correctives en els casos que sigui necessari.

Aquests dispositius per funcionar necessiten alimentació elèctrica i connexió a internet. Les dades enregistrades s'envien a la plataforma Sentilo de la Diputació de Barcelona on s'emmagatzemen i són visibles per qualsevol persona a través de la seva web, les seves ubicacions són:

- Carrer de Sant Antoni

- Plaça de la Vila

- Av. Pedra del Diable

- Carrer de Parra

- Oficines municipals del Sector IVECO del carrer La Volta. Actualment aquest sensor no està operatiu per un problema amb la xarxa informàtica

-Av. de l’Estació

El cost d’adquisició, 14.879,22€, ha estat costejat per la Diputació de Barcelona, la seva instal·lació l'ha executat la Brigada Municipal, i la posada en marxa l'ha fet el departament d'informàtica i TIC's de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament
Sensor de soroll ubicat al Cementiri Municipal de Parets del Vallès (1)
Sensor de soroll ubicat al Cementiri Municipal de Parets del Vallès (2)
Mapa interactiu dels sensors de soroll ubicats a Parets del Vallès (Enllaç a la notícia)
Model de sensor de soroll instal·lat al municipi