Portada > Actualitat > Notícies > Horari d’estiu de les fonts d’aigua i de colors del parc del Sot d’en Barriques

Horari d’estiu de les fonts d’aigua i de colors del parc del Sot d’en Barriques

13/06/2021

A partir del 23 de juny les fonts d’aigua també s’obriran al matí

Arriba l’estiu i entren en funcionament les fonts d’aigua i de colors del parc del Sot d’en Barriques. Des d’avui diumenge, 13 de juny, i fins al dimarts, 22 de juny, cada dia es podrà gaudir de les fonts d’aigua, de 17 a 20 h, i de les fonts amb llums de colors, de 20.30 a 22 h.

A partir de dimecres, 23 de juny, les fonts d’aigua ampliaran l’horari durant el matí, d’11 a 13 h, a la tarda seguiran obertes, de 17 a 20 h, i a la nit es mantindran amb les llums de colors, de 20.30 a 22 h.

Arxivat a: Via pública
Fonts d’aigua del parc del Sot d’en Barriques

Arxius adjunts