Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets deté a un jove conductor d’un Vehicle de Mobilitat Personal

La Policia Local de Parets deté a un jove conductor d’un Vehicle de Mobilitat Personal

15/06/2021

L’infractor va ser detingut per resistència i desobediència els agents i per conducció temerària

El darrer cap de setmana, la Policia Local de Parets del Vallès va haver de detenir a un jove de 20 anys que conduïa un patinet, un Vehicle de Mobilitat Personal (VMP), en direcció contrària de manera temerària i parlant pel mòbil pels carrers de l’eixample del nostre municipi.

Els agents del cos van aturar el conductor amb l’objectiu d’identificar-lo i denunciar les infraccions comeses. Tot seguit, l’infractor va insultar els agents i colpejar amb el patinet a un d’ells. Finalment, va ser detingut per resistència i desobediència els agents i conducció temerària.

Cal recordar que l’Ajuntament de Parets va aprovar, durant la sessió del darrer ple i per unanimitat, la nova ordenança de mobilitat i circulació on, entre d’altres, regula l’ús dels VMP amb l’objectiu de millorar la convivència entre vianants i diferents tipus de vehicles a la via pública. La nova normativa promou la mobilitat sostenible i la seguretat de les persones. En aquest sentit, els agents de la Policia Local de Parets vetllen per assolir aquest objectiu aplicant la nova normativa.

 

Arxivat a: Seguretat, Successos
Policia Local de Parets