Portada > Actualitat > Notícies > Sessions d’activitat física al parc del Sot d’en Barriques

Sessions d’activitat física al parc del Sot d’en Barriques

17/06/2021

L’Ajuntament tornarà a obrir les pistes exteriors del municipi aquest cap de setmana

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Parets ofereix una activitat física gratuïta i oberta a la ciutadania, sense límit d’edat, en un entorn ideal com és el parc del Sot d’en Barriques com a punt central del municipi.

Aquesta activitat es farà exclusivament durant el mes de juliol amb l’objectiu d’incidir en la importància de l’activitat física com a hàbit de salut en la rutina diària. Les sessions les impartirà la Maria Dolors Cordomí aprofitant els coneixements i l’experiència professional de la monitora.

Les inscripcions s’hauran de formular en el mateix parc abans de cada sessió. A causa de les mesures sanitàries per la COVID-19 les places seran limitades. Totes les persones que participin en l’activitat hauran de portar dues ampolles d’aigua de 75 ml per fer diferents exercicis.

Les sessions es faran els dilluns i els dimecres, de 10 a 10.45 h, i els dimarts i els dijous, de 9 a 9.45 h. En cas de pluja no es farà l’activitat. Per a més informació truqueu al Servei d’Esports al 93 562 52 06.

Les pistes esportives exteriors tornen a obrir

L’Ajuntament de Parets, després de conèixer les noves mesures de contenció de la COVID-19, tornarà a obrir les pistes esportives exteriors del municipi aquest cap de setmana. Els patis de l’Escola Lluís Piquer, l’Escola Pau Vila i de l’Institut Torre Malla estaran oberts els dissabtes i els diumenges de 10 a 21 h. Pel que fa a la pista de Can Butjosa, obrirà els dissabtes, de 14 a 21 h, i els diumenges, de 10 a 21 h.

 

Arxivat a: Esports
Parc del Sot d'en Barriques
Aquest mes de juliol, esport al parc del Sot d'en Barriques
Les pistes esportives exteriors de Parets tornen a obrir