Portada > Actualitat > Notícies > Clou amb èxit el Projecte Cultura Emprenedora a l'Escola

Clou amb èxit el Projecte Cultura Emprenedora a l'Escola

21/06/2021

Les Cooperatives K-Units i Cooperavida, creades pels alumnes de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat, han aconseguit uns beneficis de més de 3.000 euros

Divendres, 18 de juny, va tenir lloc la cloenda del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola, CUEME, que han desenvolupat durant el curs escolar els nens i nenes de 5è de l’escola Nostra Senyora de Montserrat.

A l’acte hi van assistir el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Fernández, la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, els tutors dels grups de 5è que han participat en el projecte, i Irene Navarro i Oliver Martínez, pares de l’Arnau, abanderats de la Lluita d’Arnau, l’ONG a la qual els alumnes han decidit destinar els beneficis de la venda dels productes elaborats per les cooperatives.

K-Units i Cooperavida van ser els noms escollits pels alumnes i amb les quals han recaptat un total de 3.398,89 euros, una part dels quals es van lliurar a l’ONG La Lluita d’Arnau, que recull fons per a la investigació de la histiocitosi i del càncer infantil.

Durant l’acte, el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Fernández, es va mostrar “molt satisfet de veure com els nois i noies se superen any rere any”. “És molt important que els alumnes aprenguin i entenguin els valors i les capacitats que són necessàries per muntar una empresa i puguin adquirir aquest esperit emprenedor”, afegia.

La regidora d’Educació, Casandra Garcia, posava de manifest el “caràcter educatiu i sobretot solidari del projecte i l’esforç que han fet els estudiants i els seus tutors, tenint en compte les circumstàncies tan complicades que estem vivint, i que s’ha vist recompensat amb un gran èxit en els resultats”.

El projecte CUEME vincula els ajuntaments i les escoles per fomentar la cultura emprenedora en el cicle superior d’educació primària. És un programa educatiu que vol fomentar l’esperit emprenedor i les competències bàsiques definides en el currículum d’educació primària. Durant el curs escolar, els participants han de crear i gestionar una cooperativa amb el suport dels professors i tutors, de l’Ajuntament de Parets i d’altres agents socials de la localitat com empreses i establiments comercials.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Educació
Cloenda del Projecte CUEME
Cloenda del Projecte CUEME
Cloenda del Projecte CUEME