Portada > Actualitat > Notícies > Parets reivindica els drets i la diversitat amb motiu el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

Parets reivindica els drets i la diversitat amb motiu el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

22/06/2021

La bandera irisada onejarà a la plaça de la Vila per commemorar l’esdeveniment

El pròxim dilluns 28 de juny, a les 12.15 h, a la plaça de la Vila, tindrà lloc la lectura del manifest commemoratiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+. A més, la bandera irisada onejarà a la plaça per commemorar l'esdeveniment, que se celebra arreu el mateix 28 de juny.

L'Ajuntament vol fomentar així la igualtat de drets i de les llibertats, i el reconeixement social de les persones LGTBI i ratificar l'acord del ple on es declarava el municipi de Parets del Vallès respectuós amb la diversitat sexual i amb la realitat de les lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals, i promoure l'erradicació de qualsevol classe de discriminació o atemptat contra la igualtat i la dignitat de les persones.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments, General
La bandera irisada onejarà a la plaça de la Vila per commemorar l’esdeveniment