Juliol de festa a Parets amb la Festa Major Gegant 2021

Dimarts, 29 de juny de 2021 a les 00:00
L’equip de govern va presentar el programa de la Festa Major d’Estiu que començarà el pròxim divendres, 9 de juliol, fins al dilluns 26

Ahir dilluns, 28 de juny, l’Ajuntament de Parets va presentar en roda de premsa el programa d’activitats de la Festa Major d’Estiu d’enguany. L’alcalde, Francesc Juzgado; la vicealcaldessa, Casandra Garcia; i el regidor de Cultura, Francesc de la Torre, van donar a conèixer la imatge i la programació de la festa dedicada als 25 anys de la Festa de la Pedra del Diable.

La Festa Major Gegant donarà el tret de sortida el pròxim divendres, 9 de juliol, i es donarà per finalitzada el dilluns 26. Cinema a la fresca, concerts per a joves, adults i gent gran, activitats infantils, teatre al carrer i moltes activitats més que s’acolliran principalment a l’aparcament del camp de futbol i a la plaça de la Vila, entre d’altres. Consulta el programa complet de la Festa Major Gegant 2021.

L’alcalde, Francesc Juzgado, obria l’acte mostrant la imatge guanyadora obra de Gerard Merino i presentava “una cinquantena d’activitats en aquesta Festa Major Gegant que celebra el 25è aniversari de la Festa de la Pedra del Diable i les colles de Gegants. A més, també celebrem el 26è aniversari de Diables, ja que l’any anterior a causa de la pandèmia no van poder celebrar els 25 anys com cal. Precisament, són la imatge i els pregoners de la festa d’enguany”.

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, va voler “felicitar i agrair a en Gerard i a tots els participants del concurs de la imatge de la festa major”. També destacava que “a partir de les visites que l’alcalde i jo hem fet a les escoles els i les alumnes ens van fer una sèrie de propostes que finalment hem impulsat. L’Splash Slide, els concerts per a tothom i el taller Refresca’t”.

El regidor de Cultura, Francesc de la Torre, començava la seva intervenció agraint “al servei de Cultura de l’Ajuntament per tot l’esforç i que hem decidit mantenir els compromisos”. També va destacar que la Festa Major d’enguany “aposta especialment pels grups de música i dansa locals, encara més que en edicions anteriors”.

Els espectacles que es duran a terme a l’aparcament del camp de futbol tenen un aforament limitat d’un màxim de 3.000 persones; per tant, és imprescindible recollir prèviament l’entrada gratuïta per accedir-hi. Es podrà fer la reserva a partir de l’1 de juliol en línia a espectacles.parets.cat.

També podeu escoltar la roda de premsa emesa en directe a través de l’emissora de ràdio local RAP107FM en aquest enllaç.

Punt Lila i LGTBI+

Les festes majors es converteixen sovint en espais on tenen lloc actituds discriminatòries i vexatòries cap a determinats col·lectius de la societat, i està a les nostres mans combatre-les. Parets disposarà del Protocol d’actuació per unes festes lliures de violències masclistes i LGBTIfòbiques. Per això es posa a disposició popular recursos per oferir ajuda a totes aquelles persones que ho necessitin i ho sol·licitin. Qualsevol persona que pateixi una agressió sexual podrà rebre l’ajuda necessària. Caldrà adreçar-se al Punt Lila i LGTBI+, a l’organització, al servei de seguretat o al servei sanitari. L’agressor serà advertit i, si escau, expulsat del recinte. Només sí és sí en qualsevol cas i situació.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20