Portada > Actualitat > Notícies > L’Esport al parc és tot un èxit

L’Esport al parc és tot un èxit

01/07/2021

Les sessions es fan els dilluns i dimecres, de 10 a 10.45 h, i els dimarts i dijous, de 9 a 9.45 h

Aquesta setmana s’ha iniciat les sessions d’activitat física obertes al públic en un entorn ideal com és el parc del Sot d’en Barriques a càrrec de la Maria Dolors Cordomí del Servei d’Esports de l’Ajuntament.

La primera setmana ha sigut tot un èxit de participació. Les activitats són obertes a tota la ciutadania, gratuïtes i per a totes les edats amb l’objectiu d’incidir en la importància de l’activitat física com a hàbit de salut en la rutina diària.

Cal recordar que les inscripcions s’han de formular en el mateix parc abans de cada sessió que es fan els dilluns i els dimecres, de 10 a 10.45 h, i els dimarts i els dijous, de 9 a 9.45 h. Per a més informació truque al Servei d’Esports al 93 562 52 06.

Arxivat a: Esports
Sessió d'activitat física al parc del Sot d'en Barriques
Aquest mes de juliol, esport al parc del Sot d'en Barriques