Parets en contra de la violència LGTBI-fòbica

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 00:00
L'Ajuntament de Parets suspèn l'acte de lectura del manifest amb relació a la mort de Samuel Luiz programat per aquesta tarda. El Consistori respecta el desig dels familiars de no polititzar la mort de Luiz. L'Ajuntament condemna totes les violències i treballa per eradicar-les.

Nota prèvia anul·lada: 

En relació amb l’homicidi homòfob de Samuel Luiz i els fets ocasionats els darrers dies sobre la violència homofòbica, l’Ajuntament de Parets convoca una concentració de rebuig i denúncia de qualsevol acte LGTBI-fòbic.

Avui dilluns 5 de juliol, a les 19.30 h, la plaça de la Vila acollirà la lectura del Manifest de la regidora de LGTBI-Transversalitats, Maria Gorina.

El passat 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+, l’Ajuntament de Parets reivindicava els drets i la llibertat i el reconeixement social de les persones LGTBI+ essent un municipi respectuós amb la diversitat sexual i amb la realitat de les lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. També per promoure l'erradicació de qualsevol classe de discriminació o atemptat contra la igualtat i la dignitat de les persones, com el cas del Samuel Luiz el passat dissabte, 3 de juliol, a A Corunya.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20