Portada > Actualitat > Notícies > Controlada una fuita de gas a les obres de la plaça d’Espanya

Controlada una fuita de gas a les obres de la plaça d’Espanya

07/07/2021

L’incident no ha causat cap dany

Aquest migdia s’ha produït una fuita de gas a les obres de remodelació de la plaça d’Espanya. Una de les màquines que treballen a les obres ha perforat una canonada de gas. A les 13.45 h la fuita s’ha reparat i s’ha restablert la normalitat. L’incident no ha provocat cap dany.

A les 12 h la Policia Local ha rebut l’avís de fuites. Els agents s’han trasllat a la zona amb la màxima celeritat, han evacuat les persones, han tallat els carrers que condueixen a la plaça i han alertat als veïns i veïnes per megafonia que tanquessin portes i finestres. A continuació, els Bombers i els tècnics de la companyia de gas han reparat la fuita. Per precaució, la Policia Local ha ampliat el perímetre de seguretat. També s’hi ha traslladat una dotació de Protecció Civil i dues ambulàncies.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc de la Torre, agraeix l’actuació immediata dels efectius policials i d’emergència per resoldre l’incident.

Arxivat a: Seguretat
Policia Local de Parets