Portada > Actualitat > Notícies > ‘Parets amb flors’ clou la temporada amb una excel·lent acollida

‘Parets amb flors’ clou la temporada amb una excel·lent acollida

07/07/2021

El projecte va néixer el juny del 2019 per servir com a nexe d’unió entre els amants de les plantes i les flors

A finals de juny es va posar punt final a la darrera temporada del projecte ‘Parets amb flors’. Una quinzena d’assistents han participat durant els darrers mesos en les classes pràctiques que es duen a terme al recinte. Les sessions es reprendran al setembre.

‘Parets amb flors’ es va posar en marxa el juny del 2019 en un espai situat entre els carrers de Montserrat Roig i Mercè Rodoreda, prop del parc del Sot d’en Barriques. Va néixer com un projecte transversal de caràcter social i mediambiental, que té per objectiu utilitzar la jardineria i la passió per les plantes com a nexe d’unió entre la població i, alhora, treballar per la transformació dels carrers i espais verds del municipi, on els protagonistes són els veïns i veïnes de Parets.

En aquesta línia, pròximament s’habilitarà dins del recinte un petit jardí botànic de plantes remeieres amb informació de cada espècie i que, a més, tindrà una finalitat didàctica per a la població i els visitants.

També es vol iniciar un programa d'apadrinament de parterres del municipi, on es treballarà per adequar i mantenir els espais verds, per tal de fomentar i sensibilitzar sobre el respecte i la cura de l’espai públic comú.

Qualsevol persona interessada a formar part del projecte Parets amb flors ha de posar-se en contacte amb l'Escola de la Natura al telèfon 93 562 17 94 o bé escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Medi ambient
Cloenda Parets amb flors