Portada > Actualitat > Notícies > Els Serveis Municipals la Volta entren en funcionament

Els Serveis Municipals la Volta entren en funcionament

08/07/2021

A partir del 19 de juliol l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme donarà servei a les noves dependències municipals situades a l'edifici Coure del carrer la Volta

El nou equipament municipal ubicat a l'edifici Coure, a l’antic sector IVECO, entrarà en funcionament el 19 de juliol. L’espai s’anomenarà Serveis Municipals la Volta en referència a l’adreça: carrer de la Volta, número 2, 1a planta, local 1. En un principi l’equipament acollirà l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme. Properament, s’hi traslladaran les dependències de la Policia Local i la Cambra de Comerç de Barcelona.

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme atendrà a la ciutadania des del mateix dilluns 19 de juliol. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Per ser atesos s'haurà de demanar cita prèvia al número de telèfon 93 573 88 96. Els usuaris i usuàries del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP) seran atesos en el nou espai.

Arxivat a: Ajuntament
Els Serveis Municipals la Volta s'instal·len a l'edifici Coure
Vista aèria de la ubicació dels Serveis Municipals la Volta