Portada > Actualitat > Notícies > ‘Life Coaching Parets’, tallers per ajudar emocionalment els i les adolescents

‘Life Coaching Parets’, tallers per ajudar emocionalment els i les adolescents

08/07/2021

Els participants del Casal d’Estiu Jove han col•laborat en l’elaboració de les imatges que es faran servir per a la difusió dels tallers

Els i les adolescents han estat un dels grups més afectats emocionalment per la pandèmia. L’Impacte de la COVID-19 sobre aquest col·lectiu ha fet que, des de l’administració paretana, s’hagi avaluat la necessitat d’enfortir els serveis d’atenció emocional i ajudar els més joves en el tractament de l’afectació psicològica que se’n deriva.

Amb aquest objectiu, el Servei de Joventut vol implementar un tallervivencial i experiencial  sota el nom de Life Coaching Parets, per treballar amb joves d’entre 12 i 15 anys, que es desenvoluparà entre els dies 15 de setembre i 31 de desembre de 2021.

La finalitat és construir conjuntament un espai d'intercanvi entre les persones participants que faciliti l'expressió dels seus dubtes, temors o conflictes emocionals amb la finalitat de proporcionar eines i potenciar recursos personals que els ajudin a desenvolupar estratègies per fer front a aquestes situacions.

El jovent del Casal d'Estiu Jove ha participat activament en un taller per a col·laborar en la difusió adreçada als adolescents. El taller va anar a càrrec de la psicòloga i coaching Roser Lladó, que també serà la professional referent encarregada dels tallers.

Per participar cal inscripció prèvia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les places són limitades.

Arxivat a: Ajuntament, Joventut
Taller Life Coaching Parets
Taller Life Coaching Parets
Taller Life Coaching Parets